Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Με πρωτοβουλία της ΠΑΕ βραβεύτηκε η μια και μοναδική (μέχρι την επόμενη) ομάδα που μας ανέβασε στην Α΄ Εθνική. Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε αυτούς που αποτελούν το φάρο για τις επιτυχίες που έρχονται. Η ΘΥΡΑ 6 απέδωσε τιμές με το πανώ που έγραφε’’ ΩΡΑΙΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΙ! ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ’’ και την αποθέωση που τους επιφυλάξαμε στο ημίχρονο.
Στα αγωνιστικά η κακή απόδοση ορισμένων παιχτών, το αμυντικό στήσιμο της καλαμάτας και το εκνευριστικότατο κοράκι συνέβαλαν στο να έρθει η ισοπαλία 0-0.
Όσο για αυτούς που αποδοκίμαζαν κατά τη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος, μια κουβέντα και μoνο: ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ.

ΘΥΡΑ 6 – WARRIORS.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ

Πρώτο διπλό για τη ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ μας σε γήπεδο χωράφι με 1-2 απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα. 250 Αγρινιώτες έκαναν κατάληψη στο κοτέτσι του Εύοσμου και μαζί με αρκετούς WARRIORS που έκαναν το ταξίδι είδαμε μια ομάδα ικανή για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. Σκόρερ οι Ζουρούδης, Θεοδωρίδης αλλά απώλεια ο Γκούρμα. Συνεχίζουμε πιο δυνατά, πιο κοντά στην ομάδα για τη τελική επικράτηση.
Υ.Γ. 1. Έχουν ήδη ξεκινήσει οι έγγραφες για την εκδρομή στις Σέρρες.
Υ.Γ. 2. Το Σάββατο 28/11 γίνεται εκδρομή στη Πρέβεζα για τον αγώνα μπάσκετ, ΟΛΟΙ εκεί.
ΘΥΡΑ 6 - WARRIORS

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

HANDBALL ME ΠΑΝΙΩΝΙΑΚΙ

ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/11 , ΣΤΙΣ 5 μ.μ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ. Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΝΕΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ , ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΧΩΝΙ ΤΟΥΣ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΕΥΟΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ, ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ΚΛΟΥΒΙ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΝΙΑΟΥΡΙΖΟΥΝ.
ΘΥΡΑ 6 - WARRIORS
ΜΕ ΜΠΛΕ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΑ ΣΧΟΛΙΚΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΑΚΙ - ΠΑΝΙΩΝΙΑΚΙ

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΝΤΡΟΓΑΛΙΕΣ

Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια και με τους φίλους τους παλιούς… Οι WARRIORS πάντα πιστοί στον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ μας δεν τον άφησαν να παίξει μόνος ούτε στη Κρήτη. Είμασταν εκεί να καταθέσουμε άλλη μια φορά φωνή και ψυχή και αυτό έγινε.
Η ομάδα στάθηκε με τσαμπουκά, έδειξε πραγματικά τα αυγά… της και δε κώλωσε ούτε μια στιγμή στο κλουβί με τα φιδάκια. Στο ημίχρονο έπρεπε να τους έχουμε ρίξει 3 τεμάχια αλλά η γκίνια γκίνια. Στο δεύτερο πιεστήκαμε αλλά οι παίχτες μας σκύλιασαν ακόμη περισσότερο και ήρθε η ισοπαλία που μας ικανοποιεί μεν αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες δε.
Όσο για τη φιλοξενία που τύχαμε από τις δεντρογαλιές, ανυπομονούμε να την ανταποδώσουμε. Δε μασάμε με μαγκιές του κώλου από τους δήθεν λεβέντες που μόλις συλλαμβάνονται βάζουν τα κλάματα. Γνωρίζουμε πως οι Κρητικοί είναι παλικάρια αλλά εσείς οφάκια είσαστε γιουσουφάκια (παλιές παναθηναϊκές συνήθειες).
Επόμενο παιχνίδι με τον πολυαγαπημένο διαγόρα που θα κηδέψουμε τη Κυριακή στις 3 μ.μ.
WARRIORS – 6

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η ΘΥΡΑ 6 – WARRIORS διοργανώνει εκδρομή στο Ηράκλειο για τον αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ τη Κυριακή 8/11. Οι τρόποι μετάβασης είναι δυο:
1. Μετάβαση και επιστροφή ακτοπλοϊκώς (Αγρίνιο-Πειραιάς-Ηράκλειο-Πειραιάς- Αγρίνιο) με κόστος 75 Euro.
2. Μετάβαση ακτοπλοϊκώς και επιστροφή αεροπορικώς (Αγρίνιο-Πειραιάς-Ηράκλειο-‘Ελ. Βενιζέλος-Αγρίνιο) με κόστος 150 Euro.
(Στις τιμές συμπεριλαμβάνετε και το εισιτήριο αγώνα)
Εγγραφές και εξόφληση μέχρι την Πέμπτη 5/11 στα γραφεία του συνδέσμου, Μπαϊμπά 30 (εντός στοάς) και ώρες 7-10 μ.μ. Πληροφορίες στο τηλ. 6974115282.
WARRIORS ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ