Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010

ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝΤεράστια επιτυχία είχε η πορεία που πραγματοποιήσαμε οι οργανωμένοι και όχι μόνο οπαδοί του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. Με συμμέτοχη 500 και πλέον οπαδών ξεκινήσαμε από το σύνδεσμο της ΘΥΡΑΣ 6 – WARRIORS και μέσω κεντρικών οδών καταλήξαμε στο γήπεδο μας. Διατρανώσαμε από το Αγρίνιο και σε όλη την Ελλάδα την αντίθεση μας στη χουντική απόφαση απαγόρευσης των εκδρομών από τον αρχισερίφη υπουργό ‘’προστάτη’’ του πολίτη. Σε αυτούς που μας λένε ότι το μέτρο είναι προσωρινό απαντάμε πως οι τοπικοί σερίφηδες πάντα μας αντιμετωπίζουν ως πολίτες β’ κατηγορίας γι’ αυτό και πάντα θα αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια μας.
ΘΥΡΑ 6 - WARRIORS

Τρίτη, 9 Μαρτίου 2010

84 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χρόνια πολλά Τιτορμέ μου.

ΘΥΡΑ 6 - WARRIORS

Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

ΜΕΤΑΛΛΟ

Ομάδα μέταλλο, κόσμος ατσάλι και η αναρρίχηση συνεχίζεται. Οι φρεσκομπαμπάδες καθάρισαν χθες, 2-1 την Καισαριανή, και πλέον περιμένουμε τους ηρακλειώτες να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία!
Οι αστακιώτες του γραφικού χωριού έδειξαν τον κομπλεξισμό τους βρίζοντας το Αγρίνιο και το ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ στον αγώνα μπάσκετ. Εμείς τους συγχωρούμε και τους καλούμε ανοιχτά, στον επόμενο αγώνα της ομάδας, να έρθουν στη ΘΥΡΑ 6 και να παρακολουθήσουμε τον αγώνα μαζί.
ΘΥΡΑ 6 – WARRIORS
Υ.Γ.1 Η διοίκηση της ΠΑΕ κατάφερε να αδικήσει τον εαυτό της με το θέμα του γυμναστή.
Υ.Γ.2 Εγγυητές πληρώστε.

Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010

ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Με κορυφαίο το Χουσεΐν Μουμίν και σκόρερ το Ντενίζ Μπαϊκαρά φύγαμε με το διπλό από το γήπεδο του Αιγαλέου. Παρά την απαγόρευση ο κόσμος του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ήταν εκεί έστω και ‘’μεμονωμένα’’. Την ερχόμενη Κυριακή ο λαός του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ θα είναι στο γήπεδο μαζικά και θα είναι αυτός που θα πάρει τη νίκη με τον αστέρα. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους.
ΘΥΡΑ 6 - WARRIORS