Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ

Πριν από 10 ημέρες μας δηλώθηκε η παραίτηση, μέσω internet, 2 μελών του Δ.Σ. της ΘΥΡΑΣ 6, των κυρίων Παλαιοπάνου Γιώργου και Ξανθόπουλου Ιορδάνη. Πέρα από τους λόγους παραίτησης των προαναφερθέντων, άσχημη εντύπωση προκάλεσε η χρονική στιγμή που αυτές υποβλήθηκαν. Την στιγμή που τρεις WARRIORS διώκονται ποινικά, δεν είναι δυνατό 2 τόσο έμπειρα μέλη, να το αντιπαρέρχονται και να δημιουργείται αναστάτωση στο σύνδεσμο όταν όλη μας η προσπάθεια έχει στραφεί, αποκλειστικά, για την αθώωσή τους, εξ ου και η καθυστερημένη? απάντησή μας.
Όσο για τις αιτιάσεις του κυρίου Παλαιοπάνου για εκλογές ‘’φιάσκο’’ και για την ανεξαρτητοποίηση της ιστοσελίδας panaitolikos6.gr ρωτάμε τα εξής: Πως είναι δυνατό να συμμετέχεις σε εκλογές ‘’φιάσκο’’ και μάλιστα να εκλέγεσαι στο εννεαμελές? Πως είναι δυνατό να αποδεχτούμε μια ιστοσελίδα, της οποίας ο υπεύθυνος διαχειριστής, είναι γνωστός μόνο σε εσάς τους δύο και σε κανέναν άλλο? Είναι αδύνατο το Δ.Σ. της ΘΥΡΑΣ 6 να αναλάβει την ευθύνη κειμένων που γράφονται για εμάς χωρίς εμάς. Το γενικό πλαίσιο λειτουργίας του συνδέσμου, που αναφέρει ο κύριος Ξανθόπουλος, ανταποκρίνεται και στη δική μας λογική και θέληση. Οι χαρακτηρισμοί του, επιστρέφονται ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
Εν κατακλείδι, δεν παραγνωρίζουμε την προσφορά τους, στην ομάδα και τον σύνδεσμο, σε καιρούς πραγματικά χαλεπούς. Αναγνωρίζουμε την, με πολύ κόπο και προσωπικό κόστος, προσπάθεια τους. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον.

Το Δ.Σ. της ΘΥΡΑΣ 6

Υ.Γ. Για το τυπικό της υπόθεσης και προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα επιθυμούσαμε, καταρχήν τις γραπτές παραιτήσεις και δευτερευόντως, όπως μεριμνήσετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα panaitolikos.gr , ο τίτλος της επίσημης σελίδας της ΘΥΡΑΣ 6 καθώς και η επίσημη ονομασία του συνδέσμου όπως αυτή αναφέρεται στο καταστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: