Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009

Η ΛΕΠΤΗ ΚΥΑΝΟΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ

Με αφορμή το άσχημο ποδαρικό στο Βόλο και τη χειρότερη συγκομιδή βαθμών , 1ου γύρου της τελευταίας τριετίας , αισθανόμαστε την ανάγκη να επισημάνουμε ορισμένα πράγματα , με γνώμονα και τις οικτρές αποτυχίες της ομάδας τα προηγούμενα έτη.
Καταρχήν , χαιρόμαστε που το αγωνιστικό τμήμα λειτουργεί ΠΛΕΟΝ ως πραγματική ομάδα χωρίς γκρίνιες , εντάσεις και κλίκες , χάρις στη ποιότητα των ατόμων που το απαρτίζουν και τις ορθές επιλογές της διοίκησης. Οι έως τώρα διαπιστώσεις είναι πως , εξ αρχής χρήματα επενδύθηκαν , ιδιαίτερα διαιτητικά προβλήματα δεν αντιμετωπίσαμε ούτε και παρασκήνιο τύπου Ηλιούπολης. Έχοντας επιπλέον και ολοκληρωμένη εικόνα του ομίλου αναζητούμε αξιόμαχο αντίπαλο. Προσθέτοντας στα παραπάνω τη διαρκή , μαζική και παθιασμένη στήριξη μας , όπως και τη δυναμική που φέρει το όνομα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ , θεωρούμε πως , για τη συνεχιζόμενη αναποτελεσματικότητα , δικαιολογίες περί ‘’ατυχίας’’ παύουν να ισχύουν. Δεδομένου επίσης πως καθρέπτης μιας ομάδας είναι πάντα ο αγωνιστικός χώρος αλλά για το φετινό ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ , με στόχο την άνοδο και μόνο αυτήν , καθρέπτη αποτελεί η βαθμολογική του θέση , η οποία και κρίνεται ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα στον όρο ‘’δυναμική’’ του ονόματος ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. Βλέπουμε πως όλοι οι αντίπαλοι προσπαθούν να κερδίσουν την ομάδα και το κόσμο της , και μόνο εμάς. Συμπεριφορές τύπου Φιρινίδη και Παλιάγκα , ο γύρος θριάμβου παιχτών και κόσμου της Νίκης , το σώου του γνωστού δικηγόρου στη Λαμία καταδεικνύουν πως όλοι μας αντιμετωπίζουν ως μεγάλη ομάδα και αυτό ακριβώς πρέπει να καταστήσουμε σαφές στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τέρμα τα 15ευρα και οι θέσεις ορθίων , η διοίκηση πανταχού παρούσα και σύσσωμη στα εκτός , ασπίδα για την ομάδα και το κόσμο , να προλαμβάνει και να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις. Απαιτούμε το ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ μάγκα μέσα και έξω από τα γήπεδα.
Βρισκόμαστε σε ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Τα χρονικά περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν γι’ αυτό η ανάγκη για εκτός έδρας νίκες και ενίσχυσης της ομάδας γίνεται ακόμη επιτακτικότερη. Άσχημες καταστάσεις περασμένων ετών καλό είναι να παραμείνουν αναμνήσεις. Δεν απογοητευόμαστε και δεν εγκαταλείπουμε τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ μας. Νιώθουμε υπερήφανοι που είμαστε οπαδοί του γι΄αυτό και καλούμε τη διοίκηση , το προπονητή , τους παίχτες , τον οργανωμένο ή μη κόσμο του Αγρινίου σε συσπείρωση για τη τελική μάχη της ανόδου. Τίποτα δε πρόκειται να μας χαριστεί αλλά να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τα πάντα.

ΘΥΡΑ 6
Υ.Γ. Μη νίκη στη Κατερίνη για εμάς σημαίνει ‘’ήττα’’.

Δεν υπάρχουν σχόλια: