Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

Αν και σήμερα μας απασχολούν οι διοικητικές εξελίξεις είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε στην επίθεση που δεχτήκαμε μέσω της επιστολής των παλαιμάχων. Καταρχήν τα πανό δεν κατονόμαζαν τον κ. Κωστούλα γιατί δεν απευθύνονταν αποκλειστικά σε αυτόν. Είμαστε παιδιά μεγαλωμένα από οικογένειες με Παναιτωλικά αισθήματα και πολύ περήφανοι γι’ αυτό. Περήφανοι επίσης είμαστε για το γήπεδο στολίδι , τη μπουτίκ στην οποία κάθε πιτσιρικάς μπορεί να ντυθεί με τα χρώματα της ομάδας μας όπως και για το άγαλμα ενός πραγματικού ΜΑΧΗΤΗ του Παναιτωλικού , του Γιώργου ‘’Γάλλος’’ Παπαδόπουλου που κοσμεί τη πλατεία Παναιτωλικού. Αντίθετα δε νιώθουμε καθόλου υπερήφανοι για την αγωνιστική ξεφτίλα της ομάδας τα 3 τελευταία χρόνια και απορούμε πως αυτή δεν έχει πέσει στην αντίληψη σας!
Εσείς κ. Σταρακά , που γράφετε στο επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ για παίχτες , που δεν πληρωνόντουσαν αλλά μάτωναν τη φανέλα είστε ευχαριστημένος με όσα μας προσέφεραν οι καλοπληρωμένοι ‘’παιχταράδες’’ μας? (Προκλητική αδιαφορία , βεντετισμοί , κλίκες , ήττες από τα τελευταία χωριά). Εκατό χιλιάδες Αγρινιώτες ντρεπόμασταν με αυτά που βλέπαμε αλλά μάλλον εσείς αποτελείτε εξαίρεση!
Πως αντιδράσατε κύριοι παλαίμαχοι όταν οι ‘’φαφούτηδες’’ πρόσβαλαν το πρόεδρο του Παναιτωλικού? Η ΘΥΡΑ 6 έκανε ‘’ντου’’ στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού για την υπεράσπιση ομάδας και προέδρου.
Είναι πραγματικότητα , ότι στο πρόσφατο παρελθόν , παίχτες , προπονητές και γυμναστές αμείβονταν με ένα σουβλάκι και ένα κομμάτι πίτας. Εσείς , που παλιότερα είσαστε στη θέση τους , πως τους υπερασπιστήκατε?
Ρωτάτε τους νεαρούς , πως αν απογοητευτεί και φύγει ο κ. Κωστούλας , ποια θα είναι η επόμενη μέρα για το Παναιτωλικό. Αντίστροφα , εάν οι νεαροί απογοητευτούν και φύγουν , με τις πικρές που βιώνουν 3 χρόνια τώρα , ποιο θα είναι το μέλλον του συλλόγου μας?
Δε χρειάζεται να ρωτήσουμε τους πατεράδες μας για την εποχή Χαρδαλιά γιατί απλά είμαστε παρόντες. Μετατρέψατε την αντίδραση – διαμαρτυρία μιας ολόκληρης πόλης σε έργο ‘’δυο κομπλεξικών και υστερόβουλων ατόμων και 50 αφελών παρασυρόμενων’’. Ο Χαρδαλιάς αποδοκιμάστηκε , όχι γιατί δεν ανέβηκε η ομάδα , αλλά γιατί κορόιδευε το κόσμο του Παναιτωλικού μέχρι και το 70’ λεπτό του αγώνα στο Αργος. Ίσως να λείπατε από τους συγκεκριμένους αγώνες αλλιώς χρειαζόμαστε οι Αγρινιώτες ψυχίατρο!
Επιπλέον είστε και ανιστόρητος γιατί ο Χαρδαλιάς πούλησε , και δεν αποχώρησε απογοητευμένος , 16 ολόκληρους μήνες μετά τα γεγονότα του αγώνα με την Ελευσίνα. Διάστημα στο οποίο φρόντισε να εξαφανιστεί για 5 μήνες και με 10 προσφυγές ποδοσφαιριστών. Θυμάστε κάτι ή σας διέφυγαν και αυτά της προσοχής σας?
Πέρσι , μετά τους πυροβολισμούς στον αγώνα με την ηλιούπολη , η ΘΥΡΑ 6 βγήκε σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις , και υποδέχτηκε την ομάδα. Τη δική σας παρουσία αγνοούμε!
Γνωρίζετε πως μέλη της ΘΥΡΑΣ 6 διατέλεσαν πρόεδροι της ΠΑΕ με προσωπικές εγγυήσεις , κίνδυνο φυλάκισης , εκθέτοντας τους εαυτούς τους με μόνο σκοπό τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα? Εσείς πότε εκθέσατε έτσι τον εαυτό σας για το Παναιτωλικό?
Βγάζετε ανακοίνωση παραμονή κρίσιμου , εκτός έδρας , αγώνα χωρίς τη παραμικρή αναφορά σε αυτόν και χωρίς να αναλογιστείτε τον αντίκτυπο αυτής. Ο ρόλος σας είναι να υπερασπίζετε το κ. Κωστούλα ή το Παναιτωλικό? Εδώ σίγουρα χάσατε τη μπάλα!
Σας επιστρέφουμε το ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου που θέλετε να μας φορτώσετε για τη φυγή του κ. Κωστούλα. Να είστε σίγουρος ότι η ΘΥΡΑ 6 δεν παρασύρετε και δεν παίζει παιχνίδια τρίτων. ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ? Ο Παναιτωλικό είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις , είναι τρόπος ζωής , είναι ΙΔΕΑ. Η ΘΥΡΑ 6 είναι υπερήφανη και μάχεται μόνο για το ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ.
Υ.Γ. 1 Σας ευχαριστούμε για την επιστολή σας αφού καταφέρατε και κινητοποιήσατε όχι μόνο τα μέλη του συνδέσμου αλλά και πολλούς ανεξάρτητους Αγρινιώτες φιλάθλους. Η απάντηση μας εκφράζει και τα μέλη μας και τη μεγάλη μερίδα φιλάθλων που ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ και δε τρώει κουτόχορτο.
Υ.Γ. 2 Εγώ δε ζω γονατιστός είμαι της ΘΥΡΑΣ 6 γιος.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 6

Δεν υπάρχουν σχόλια: