Πέμπτη, 7 Μαΐου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ Σ.Φ. ΡΟΔΟΥ

Με έκπληξη διαβάσαμε χθες την ανακοίνωση του Σ.Φ. Ρόδου ‘’Κακιά Σκάλα’’ και την αγωνία τους σχετικά με το τόπο διεξαγωγής του μεταξύ μας αγώνα μπαράζ.
Ζητάτε ‘’ίσους όρους ως προς τη φίλαθλη συμπαράσταση προς τις ομάδες’’.
Τη τελευταία αγωνιστική κόψατε 300? εισιτήρια και στο μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου είχατε 1.500 φιλάθλους.
Επειδή είστε αριθμητικά ελάχιστοι μπροστά μας μη προσπαθείτε να μας φέρετε στα μέτρα σας.
Δεν φταίμε εμείς που γεννηθήκαμε στην ηπειρωτική Ελλάδα ούτε βέβαια εσείς στη νησιωτική.
Είστε πραγματικοί οπαδοί όταν προσπαθείτε να βάλετε εμπόδια σε αντιπάλους οπαδούς, δεδομένου και των διώξεων που το κράτος έχει εξαπολύσει εναντίον του οπαδικού κινήματος ?
Αποδεχτείτε τη πραγματικότητα και ελάτε να δώσουμε τη μάχη της κερκίδας με το ξεχωριστό χρώμα που το επαρχιακό ποδόσφαιρο διαθέτει.
Αρνούμαστε να παίξουμε τη κολοκυθιά για το που θα γίνει το μπαράζ. Οπουδήποτε, οποτεδήποτε και αν γίνει θα είμαστε εκεί και θα είμαστε χιλιάδες.
Και κάτι τελευταίο, για τη ΘΥΡΑ 6 ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ δεν είναι υποχρέωση και καθήκον, είναι αρρώστια και πάθος, γούστο και λατρεία, τέλος και αρχή.

Υ.Γ.1 Για να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση βρείτε γήπεδο στη Ρόδο, που να χωράει 12.000 κυανοκίτρινου λαού και δε θα σας ξεβολέψουμε καθόλου.

Υ.Γ.2 Η διοργανώτρια αρχή πρέπει να λάβει υπόψη της τον όγκο του λαού του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ώστε να μη μείνει κανείς εκτός γηπέδου.


Το Δ.Σ. του Σ.Φ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ‘’ΘΥΡΑ 6 – WARRIORS’’

Δεν υπάρχουν σχόλια: