Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κυριακή 20/9/09

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

‘’Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ήδη στη Super League’’: Αχιλλέας Μπέος.
Στο χθεσινό αγώνα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μας με τον Ολυμπιακό νιώσαμε πραγματικά στο πετσί μας τι εννοεί ο ‘’ποιητής’’. Σφαγιαστικό χειρουργείο με πριονοκορδέλα μας πέρασε ο διαιτητής Ιωαννίδης του ‘’αμαρτωλού’’ συνδέσμου Πειραιά. Ενός συνδέσμου που ανέβασε πέρυσι την Ηλιούπολη, φέτος κάποια άλλη ομάδα (τι κάνει νιάου-νιάου?) συνεχίζοντας το θεάρεστο έργο του από την εποχή της παράγκας.
Ο καμικάζι διαιτητής Ιωαννίδης ήρθε στο Αγρίνιο σε διατεταγμένη υπηρεσία. Όταν 5.000 Αγρινιώτες τον φώναζαν ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ, δεν διέκοψε τον αγώνα γιατί ‘’επέτυχε’’ στο έργο που του είχαν αναθέσει τα αφεντικά του. Κατάφερε και ξύπνησε μνήμες του ’76 όταν ένας άλλος διαιτητής έφυγε από το γήπεδο με ένα αυτί λιγότερο! Φροντίστε να έχουμε πισωγυρίσματα…
Όσο για τον ορισμό του αγώνα Παρασκευή, μετά από αγώνα τη Δευτέρα, ζητάμε από την πρώην ΕΠΑΕ να ορίσει αγώνες του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ανήμερα Χριστουγέννων, πρωτοχρονιάς και Πάσχα. Εξαντλήσατε την υπομονή μας τη 2η μόλις αγωνιστική. Εσείς οι ίδιοι γεννάτε τη βία που μετά ‘’φαρισαϊκά’’ και δήθεν θέλετε να ‘’καταπολεμήσετε’’. Για οτιδήποτε συμβεί από δω και πέρα υπεύθυνοι είστε εσείς και τα κοράκια.


Ο.Φ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΘΥΡΑ 6 - WARRIORS

Δεν υπάρχουν σχόλια: