Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

MISERY LOVES COMPANY ή Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ

Με την άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική και τη συσπείρωση – συμμετοχή του κόσμου, για έναν ακόμη μεγαλύτερο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, μακριά από τη μιζέρια της Γ’ Εθνικής, κάποια παπαγαλάκια μοιάζουν προσκολλημένα σε αυτή.
Επειδή στο Δ.Σ. του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Γ.Φ.Σ. υπάρχουν, επιτέλους, εκλεγμένα μέλη της ΘΥΡΑΣ 6, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο Ερασιτέχνης ήταν και ενήμερος και σύμφωνος με τα έργα που πραγματοποιούνται στο γήπεδο, τα υπόλοιπα δακρύβρεχτα μάλλον ανήκουν σε ταινία σε μελό.
Στόχος του Συνδέσμου μας είναι η πρόοδος και μόνο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ σε οποιοδήποτε επίπεδο μπορεί να επιτευχθεί, γι’ αυτό καλούμε τα φαντάσματα να πάψουν να προσβάλλουν τη νοημοσύνη και τη λογική μας οραματιζόμενοι ‘’βία’’ και ‘’μαχαιρώματα’’.
Τέλος ζητούμε από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ τη συνέχιση των έργων που έχει δρομολογήσει και το Γ.Φ.Σ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ τη διαγραφή όσων υπονομεύουν το Σύλλογο, τους οπαδούς, την ίδια τη πόλη, και όλων εκείνων που ζουν και αναπνέουν για το όνειρο, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν μικροεγωισμούς.
Η παροιμία για τη ρουφιανιά και το ρουφιάνο είναι γνωστή…

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

ΘΥΡΑ 6 - WARRIORS

Δεν υπάρχουν σχόλια: