Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ


Νίκη 2-0 με τις Σέρρες (Θεοδωρίδης, Μανικας) και ξανά στο κόλπο των play-off. Με πείσμα και τσαμπουκά απέναντι σε έναν ακόμη αστείο διαιτητή ήρθε το τρίποντο. Στα επόμενα παιχνίδια περιμένουμε ακόμη περισσότερο κόσμο για την τελευταία ώθηση πριν τα play-off. Μπράβο στους Σερραίους που κατέβηκαν να δουν την ομάδα τους, ελπίζουμε να ανταποκριθήκαμε στην φιλοξενία του πρώτου γύρου.
Υ.Γ. Το Σάββατο έχει μπάσκετ με τους γενίτσαρους…
ΘΥΡΑ 6 - WARRIORS

1 σχόλιο:

dasoponos-5 είπε...

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.

ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΕ ΕΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΠΑΝΟ, ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΛΠ). ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ SURERLEAGUE…

ΤΕΛΟΣ, ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΘΕΤΙΚΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. Ο κ. ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ ΘΕΡΜΑ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΑΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ (ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝ ΚΑΙ ΑΞΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ).

ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.
ΑΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΧΛΩΜΗ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΚΙ Ο ΟΦΗ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ (ΜΠΑΤΖΕΤ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΟΝΟΜΑ ΚΛΠ.). ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ S/L. ΑΠΟ 16 ΣΕ 18.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΝΙΚΟΣ Δ.
ΜΕΛΟΣ PANSERRAIKOS ATHENS CLUB KAI CHE GUEVARA CLUB.